Ψάρεμα

Οι πολλές παραλίες, τα νησάκια στον κόλπο της Καρύστου και οι βραχώδης ακτές στο στενό του Καβοντόρου είναι η χαρά του ερασιτέχνη ψαρά.
 

Fishing down the Deep of Evia Island waters

 

Τα νερά στις ακτές της Νότιας Εύβοιας, ανήκουν στις μεταναστευτικές οδούς που ακολουθούν τα ψάρια της Μεσογείου, που πάνε προς βορράν, στις περιοχές αναπαραγωγής.

 

Ψάρεμα με καλάμι ή «πεταχτάρι» απ' έξω, ψάρεμα με καθετή από βάρκα, υποβρύχιο ψάρεμα, ψάρεμα με ερασιτεχνικό παραγάδι κ.α. είναι στην επιλογή και τις δυνατότητες του καθένα.

 

Μεγάλη η ποικιλία και στα αλιεύματα: μπαλάδες, λιθρίνια, μουσμούλια, πέρκες, γόπες, μελανούρια, συκιοί, μουρμούρες, σαργοί, τσιπούρες, ροφοί κ.α.

 

Υπάρχουν στην περιοχή εξειδικευμένα καταστήματα που διαθέτουν τα ειδικά για κάθε ψάρεμα δολώματα, εξοπλισμούς. Επίσης, μπορούν να σας συμβουλέψουν για τα κατάλληλα σημεία και να οργανώσουν το πρόγραμμα του ψαρέματός σας. Ενα απο αυτά είναι:

 

Dikelas dive center & fishing store

 

Το ψάρεμα είναι μία δραστηριότητα που κάνουν πολλοί κατά την διαμονή τους στην Κάρυστο. Περνούν όμορφα τις διακοπές, ψαρεύοντας στον Κόλπο της Καρύστου.

 

Ρωτήστε μας στο ξενοδοχείο Καρύστιον για ψαρότοπους.

 

Octopus, the catch of the day in Karystos

  • Karystion Hotel

  •   Κάρυστος, 34001 Εύβοια
  •   +30 22240 22391
  •   +30 22240 22727
  •   info@karystion.gr