Καταδύσεις

Η περιοχή της Καρυστίας διαθέτει ένα σοβαρό πλεονέκτημα, λόγω της ποικίλης μορφολογίας της. Μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα εξάσκησης θαλασσίων σπορ χωρίς καιρικούς περιορισμούς.
 

Diving in the waters of South Evia Island

 

Ειδικά για Scuba Diving (Κατάδυση με την βοήθεια αναπνευστικής συσκευής) η περιοχή διαθέτει πολλά Dive Sites (σημεία κατάλληλα για κατάδυση) εντός του κόλπου της Καρύστου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Eπίσης, διαθέτει εξειδικευμένο καταδυτικό κέντρο που παρέχει ενοικίαση καταδυτικού εξοπλισμού, συνοδεία, καταδύσεις με σκάφος, καταδυτική εκπαίδευση και όλα με απόλυτη ασφάλεια και υπευθυνότητα.
 

Dikelas Dive Center & Fishing Store
 

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία βάθους και υποθαλάσσιας μορφολογίας. Μεσοπέλαγες ξέρες για κατάδυση στα νερά της Καρυστίας, ναυάγια (στο νότιο Ευβοϊκό κόλπο), οι υποθαλάσσιες σπηλιές της νότιας Εύβοιας (στον Καβοντόρο), θαλασσινές διαδρομές ποικίλες. Αυτόνομοι δύτες όλων των επιπέδων και των ειδικοτήτων μπορούν να καταδυθούν με σκάφος ή από την ακτή και να έρθουν σε επαφή με το υπέροχο θαλάσσιο κόσμο. Το ίδιο ισχύει και για όποιους επιθυμούν να γνωρίσουν για πρώτη φορά την αυτόνομη κατάδυση (ελεύθερη κατάδυση).
 

Τα νερά της Νότιας Εύβοιας είναι εξαιρετικά ασφαλή, με πολύ καλή ορατότητα.

 

Στο παρά κάτω βίντεο έχει καταγραφεί μία κατάδυση στο ναυάγιο Κασάνδρα, στο Νότιο Ευβοϊκό, ανοικτά από τις δυτικές ακτές της Καρυστίας.
 

 

  • Karystion Hotel

  •   Κάρυστος, 34001 Εύβοια
  •   +30 22240 22391
  •   +30 22240 22727
  •   info@karystion.gr