Πρωϊνό

Ανέκαθεν το πρωινό του Ξενοδοχείου Καρύστιον αποτελούσε μια επιπλέον νότα στην περιποίηση των επισκεπτών. Πολλοί απο αυτούς που κατά καιρούς έμειναν στο ξενοδοχείο αναφέρουν με ικανοποίηση το πρωινό μας και με αυτό μας συστήνουν.

 

Breackfast ready

 

Προσφέρεται απο τις 08:00 έως τις 11:00. Τις κρύες μέρες μέσα στην αίθουσα του εστιατορίου και τον περισσότερο καιρό στην νοτινή βεράντα. Σε ειδικές περιπτώσεις, όπως ασθένεια, κινητικά προβλήματα κ.λ.π, παρέχεται στα δωμάτια με το Room Service. Επιπλέον, για περιπτώσεις πρωινής αναχώρησης λόγω δρομαολογίων ή επαγγελματικών υποχρεώσεων, υπάρχει πάντα κάποιος να σας εξυπηρετήσει πριν τις 08:00.

 

Σε κάθε περίπτωση, το περιβάλλον στο οποίο προσφέρεται το πρωινό είναι εξαιρετικό και κανείς έχει άμεση οπτική επαφή με την θάλασσα και το πάρκο που περιβάλλει το Ξενοδοχείο Καρύστιον. Το πρωινό είναι τύπου continental και το σερβίρουν οι σερβιτόρες που το πρώτο που προσφέρουν είναι ένα χαμόγελο και ένα ζεστό "καλημέρα".

 

Το πρωινό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου και προσφέρεται σε κάθε άτομο που διανυκτερεύει, μετά απο κάθε διανυκτέρευση.

 

Όμως, και όποιοι δεν διανυκτερεύουν στο Ξενοδοχείο Καρύστιον, επισκέπτες ή μόνιμοι κάτοικοι της Καρύστου ή της Νότιας Εύβοιας, μπορούν επίσης να απολαύσουν το πρωινό μας με το αντίστοιχο κόστος.

 

Προσέχουμε ιδιαίτερα την ποιότητα των προϊόντων που σερβίρονται στο πρωινό.

 

Αρχίζοντας απο το ρόφημα, κανείς μπορεί να επιλέξει μεταξύ του ελληνικού καφέ, του Νες-καφέ, του καφέ φίλτρου, του ευρωπαϊκού τσαγιού, του ροφήματος βοτάνων, του γάλακτος και του ροφήματος σοκολάτας.

 

Προσφέρουμε ζεστά ψωμάκια (λευκά και ολικής), φρυγανιές και κρουασάν βουτύρου.

 

Σερβίρουμε μέλι της Νότιας Εύβοιας, ανθόμελο, που προμηθευόμαστε απο ντόπιο παραγωγό της Καρύστου. Η μαρμελάδα παρασκευάζεται απο εμάς απο φρούτα εποχής και δίχως συντηρητικά.

 

Το τυρί είναι ελληνικό κασσέρι, το αλλαντικό είναι άπαχη ελληνική γαλοπούλα, το γιαούρτι στραγγιστό, ελληνικό και η κομπόστα είναι απο φρούτα απο την Βόρεια Ελλάδα.

 

Όλα τα παραπάνω αποτελούν την σύνθεση του πρωινού.

 

Εκτός τών ανωτέρω, σερβίρονται με την αντίστοιχη χρέωση: αυγά βραστά, αυγά τηγανητά σκέτα ή με αλλαντικά, αυγά ποσέ, αυγά scramble και όλων των ειδών οι ομελέττες.

 

  • Karystion Hotel

  •   Κάρυστος, 34001 Εύβοια
  •   +30 22240 22391
  •   +30 22240 22727
  •   info@karystion.gr